FIZETÉSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Jelen pontokban meghatározott fizetési és szállítási feltételeket az ÁSZF 5. és 6. pontjai az alábbiak szerint tartalmazzák:

5. VÉTELÁR ÖSSZEGE ÉS TELJESÍTÉSE

5.1.

Az Eladó megadott árai az adott árunak megfelelő csomagolási és szállítási költségeket nem tartalmazzák, ezeket a fizetési- és szállítási paraméterek kiválasztása után számolja az online rendszer a számlához. A Megrendelőnek a kiszállítás költségét futárszolgálattal történő házhozszállítás esetén egyaránt meg kell fizetnie, kivéve, ha  elérte azt az összeghatárt, amely  ingyenes kiszállítás alá esik, mert ebben az esetben az együttesen megrendelt Termék(ek) árát kiszállítási díj egyáltalán nem terheli. A kiszállítási díj felöleli a termékcsomagolás költségeit is.

5.2

A megvásárolt Termék(ek) vételárának kiegyenlítése csak az alábbiakban meghatározott fizetési módok valamelyikének igénybevételével hajtható végre, és a Megrendelő a rendelés véglegesítésével elfogadja, hogy egyéb kondíciók melletti teljesítésre nem nyílik lehetősége.

5.3. Az utánvétes vásárlás

Utánvétes vásárlás esetén a Megrendelő arra vállal kötelezettséget, hogy a teljes vételárat a Termék(ek) kiszállításával egy időben, annak (azok) átvételekor fizeti meg a futárnak készpénzben, előre pontosan kiszámított és a termékrendelés folyamán közölt összegben.

6. SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

6.1. Személyes átvétel

A Vevőnek lehetősége van személyesen átvenni a Termék(eke)t a 1132 Budapest, Kádár u. 6 (Nova Sun Fitness Club) cím alatt.

Ebben az esetben az Eladó nem számít fel szállítási és csomagolási költséget. A személyes átvétel lehetőségét a megrendelés során lehet megjelölni.
Kérjük, várja meg, amíg az Eladó felveszi Önnel a kapcsolatot, ha a megrendelt Termék(ek) átvehetők!

6.2. Belföldi házhozszállítás

Eladó jelenleg kizárólag Magyarország területén belül vállal házhozszállítást, ezért ezen kívülre történő megrendelést nem áll módjában elfogadni. Az ilyen megrendelés automatikusan érvénytelennek minősül. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy postafiókcímre sem tudunk kézbesítést vállalni, illetve érvényes rendelést felvenni!

A házhoz szállítást Magyarországon a GLS Hungary csomagszállító munkatársai szállítják ki.

A házhoz szállítás díja a vásárolt Termék(ek) értékétől függően:

Szállítási díjak 20.000,- Ft alatti megrendelés esetén:

- Kiszállítás futárral - Fizetés utánvéttel: bruttó 1970,- Ft

20.000,- Ft feletti megrendelés esetén a szállítás minden esetben ingyenes.

Fontos: a futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, nem küld elektronikus levelet, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy konkrét időpontot megbeszéljenek. A kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik!

Amennyiben a termékcsomag kézbesítése a Megrendelő érdekkörében felmerülő okból (pl. a vásárlás folyamán téves szállítási adatok rendelkezésre bocsátása) vagy az előreláthatósági klauzulát [Ptk. 6:142. §] megsértő magatartása miatt késedelmet szenved, illetőleg meghiúsul, az ebből fakadó károk (többletköltségek, egyéb hátrányok) kivétel nélkül a Megrendelő terhére esnek, és az Eladó ezekért sem a Megrendelő, sem pedig harmadik személyek irányában nem felelős.